DIN RESTAURANGGUIDE I BYDALSFJÄLLEN

RESTAURANG
DROMMEN

Hos Lasse & Marie på restaurang Drommen möts du av en varm och levande atmosfär. Här serveras en bred meny med allt från fika, lunchbuffé, pizza eller t ex en jämtländsk bouillabaise.  Med hjälp av restaurangens egen sommelier matchas mat och dryck till bästa resultat. Restaurang Drommen är även en av dalgångens största After Ski ställen under högsäsong.

Restaurang Drommen
Boka bord: 0643-320 27

Meny

BYDALENS
WÄRDSHUS

Bydalens Wärdshus är från 1930-talet och ligger perfekt för en ski/ski-out lunch. Det går även bra att fika, ta en öl eller äta middag från à la carte menyn. Här kan du gå på After Ski. Boka någon temaafton eller under vårvinterns vackra dagar njuta i solen på vår nya stora veranda.

Bydalens Wärdshus
Boka bord: 0643-320 11

Meny

RESTAURANG FJÄLLGÅRDEN

Hos Annelie & Carola i Gräftåvallen får man en känsla av ett andra vardagsrum. Här kan du dricka kaffe med hembakat fikabröd. På menyn finner du flera maträtter som i huvudsak är tillagade av jämtländska råvaror från skog, sjö och fjäll. Restaurang Fjällgården ingår i Smakriket Jämtland.

Restaurang Fjällgården
Boka bord: 0643-520 12

Meny

FJÄLLHALSEN

Fjällhalsen
Boka bord: Stängt

Hemsida

HÖGLEKARDALENS FJÄLLPENSIONAT

Hos Inga på Fjällpensionatet i Höglekardalen erbjuds det hembakat fikabröd och vällagad mat i personlig miljö med vita dukar, ljus och mycket blommor. Kvällstid är det framför allt  rödingfilé eller rensadel som serveras. Till lunch är det den hemlagade pytt i pannan som lockar.

Höglekardalens Fjällpensionat
Boka bord: 0643-320 14

DE ÅTTA ÅRSTIDERNA

I Hosjöbotten tar Daniel och Mirja emot grupper och konferenser. Hit åker man för helhetsupplevelsen av den samiska kulturen, naturen och historien. Maten som serveras här hämtas direkt från den omgivande naturen. Renkött, älgkött, öring eller röding. För att äta lunch eller middag måste man boka i förväg.

 De Åtta Årstiderna
Boka
070-216 35 09

Hemsida